Известие

Collapse
No announcement yet.

Грешките на климатороника,значение???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Грешките на климатороника,значение???

Някой има ли представа какво означават следните грешки показани на дисплея на климатроник от 155, 1.8 8v:
    1)Er 1
    2)Er 3 ?Става въпрос за 2 различни 155-ци,на едната показва Er 1,а на другата Er 3.Но и в двата случая климатроника не сработва

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

И аз имам този проблем - Error 1.Някой ако знае да помага.

Comment

Тука или никой не знае, или никой още не е изтрезнял от коледните празници... Ама то пък сега и НГ иде ... съвсем няма да има изтрезняване
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Веднъж или два пъти ми е изписвало грешка/но моят климатроник си бачка/,когато се е случило при рестарт се оправя.Когато ми го изписа тамън бях запалила колата,изгасих я и отново запалих и го включих,заработи без проблем.Не мога много да съм полезна.
        Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
        Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
        Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
        Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Първоначално публикувано от deq
          Веднъж или два пъти ми е изписвало грешка/но моят климатроник си бачка/,когато се е случило при рестарт се оправя.Когато ми го изписа тамън бях запалила колата,изгасих я и отново запалих и го включих,заработи без проблем.Не мога много да съм полезна.
          Това не е било грешка а съобщение че е влязъл в режим на самодиагностика
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Най-вероятно изтекъл фреон. За коли на тези години нормално .Има 2 уплътнения на остта на компресора, които се скапват след продължителна работа.
            Мисля , че имам някакви кодове, но са на компа на работа .

Вентилаторът на радиатора работи ли?? Сега е студено и може да не се забележи .Ако не работи и компресорът не работи. На радиатора има 1 кутия с 2-3 релета и предпазители - те са проблемни. Предпазителя с голям ампераж здрав ли е? Най- голямото реле е за климата . Вътре има платка с SMD елементи .
            Ако няма фреон - пресостата не дава възможност компресорът да заработи. Може да се измери дали идва напрежение до ел.муфата на компресора , но само на канал.
            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

както се казва "чити менюто ве"
              '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
              '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

alf ако можеш да ми кажеш коя от всичките книги от repair manul-a е това , че не мога да го намеря, и страница.Мерси.

Comment

Първоначално публикувано от egx
                  alf ако можеш да ми кажеш коя от всичките книги от repair manul-a е това , че не мога да го намеря, и страница.Мерси.
                  от файл номер 9 електрикъл алабала, 87стр започва за парното
                  '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                  '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

alf сега открих , че ми липсват 7 , 8 и 9 от наръчника
                    можеш ли да ми ги метнеш , че не ги намирам , моля

Comment

Пробвай от мен, ако искаш
                      http://89.215.132.152/Alfa%20Romeo/
                      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Готово.Мерси.

Comment

Working...
                        X